BRUYNZEEL

Дрвени и акварелни боици, текстилни маркери

Преземи каталог Download Icon

Дрвени и акварелни боици, текстилни маркери

Преземи каталог Download Icon

Дали знаете дека висококвалитетниот бренд Bruynzeel датира уште од 1948 година - кога бил произведен првиот Bruynzeel молив? Во Bruynzeel веруваат дека секој еден цртеж е идеја која е вредна за споделување и повеќе од 70 години ја ценат и ја инспирираат вашата фантазија. Bruynzeel e од оние типови на брендови кои се горди поддржувачи на вашата имагинација.

Дрвени боици – бескомпромисен кога е во прашање квалитет, 45 нијанси, висококвалитетни пигменти кои се лесни за мешање. 2.9 мм дебелина на мина, екстремно цврсти. 

Акварелни боици – комплетно се раствораат во вода и може да се користат влажни, но и суви. Одлични за работа на детали, можат да се користат со повеќе типови на медиуми.

Графитни моливи – грижливо селектирано дрво од природни еколошки извори, лесни за острење, квалитетен пигмент.

Brushpens – идеални за урбано скицирање, цртање, работа на детали, но и на големи површини. Двостран производ – од едната страна врвот е 0.4 мм цврст и издржлив fineliner а од другата страна brushpen e идеален за изработка на подебели но и потенки линии. Мастилата лесно се мешаат едно со друго. 

Погледнете ги останатите брендови

Cobra

Нова генерација на маслени бои

Sakura

Pigma Micron, Koi colouring brush pens

Talens Art Creation

Акрилни и маслени бои, гвашни и акварелни бои...

Amsterdam

Акрилни бои, сликарски четки, акрилни медиуми