SAKURA

Pigma Micron, Koi colouring brush pens

Преземи каталог Download Icon

Pigma Micron, Koi colouring brush pens

Преземи каталог Download Icon

Илустрации, цртежи, пишување. Реализирање на идеи и соништа. За сите илустратори, архитекти, уметници но и за ситте почетници, пронаоѓачи и и за сите креативци. Sakura не прави разлика помеѓу мали и големи таленти и идеи. Помеѓу дом, индустрија, канцеларија. Sakura само ги реализира вашите креативни идеи.  Кога цртате, сликате, скицирате со производите на Sakura тоа е одличен начин да се изразите креативно. 

Гел пенкала – протокот на мастило кај овие пенкала е постојан, без потреба да се врши притисок на пенкалото. Боите се интезивни, светли, брзо се сушат и не избледнуваат. 

Koi colouring brush pens – ботанички, пастелни, портретни бои. Флексибилниот врв на перото овозможува креирање на тенки, средни и дебели линии.
Калиграфски пенкала – различни димензии, изработени од цврсто перо кое може да издржи притисок а притоа да обезбеди одличен проток на мастило.
 
Pigma Micron – водоотпорни, перманетни пенкала, идеални за креирање технички и уметнички цртежи.

Погледнете ги останатите брендови

Pebeo

Акрилни бои, маслени бои, глина, маркери...

Amsterdam

Акрилни бои, сликарски четки, акрилни медиуми

Bruynzeel

Дрвени и акварелни боици, текстилни маркери

Van Gogh

Пастелни, маслени и акварелни бои, сликарски четки