ECOLINE

Маркери, акварелни мастила

Преземи каталог Download Icon

Маркери, акварелни мастила

Преземи каталог Download Icon

Ecoline е дел од уметничкиот свет уште од 1930 година, а нивните бои се зачудувачки светли и брилијантни. Без разлика дали станува збор за уметничка слика, дизајн на производ, илустрација, моден дизајн, калиграфија или детски цртеж, благодарение на чистата формула, производите на Ecoline даваат живот на секое дело. 

Маркери - Премногу се практични за транспорт, немаат мирис и совршени кога треба да ја зачувате вашата работна средина чиста.

Акварелни мастила – Светли и брилијантни. Многу лесно се комбинираат со други бои од палетата на Ecoline, а најдобри резултати се добиваат ако ги користите на бела или многу светла хартија. Нивна силна страна е што имаат кратко време на сушење, но не се водоотпорни кога се суви. Па така, може да продолжите понатаму на вашето дело доколку го натопите повторно.

Погледнете ги останатите брендови

Pebeo

Акрилни бои, маслени бои, глина, маркери...

Talens Art Creation

Акрилни и маслени бои, гвашни и акварелни бои...

Sakura

Pigma Micron, Koi colouring brush pens

Cobra

Нова генерација на маслени бои