30% попуст на Pebeo Studio XL Oil Color Tubes од 200ml + Last call на стара цена!

 

Доколу си сликар кој бара висококвалитетни маслени бои по топ цена и воедно не си приврзан за конкретен бренд, месецов сите патишта треба да те водат до нашата специјалицирана продавница за сликарски прибор и Pebeo Studio XL маслените бои од 200 ml! Попустот кој го обезбедивме е непобедлив!

Висина на попуст: 30%
Редовна цена (до 31.03.2023): 470 денари
Цена со попуст: 329 денари
Важност на попуст: до 20.03.2023 (понеделник)
Заштедуваш: 141 денар

Но, за да задоволството биде уште поголемо, редовната цена од 470 денари ќе важи до крајов на овој месец, а веќе од 01.04.2023 ќе има промена на цената, па така туба од 200ml ќе чини 620 денари. 

Оттука, доколку набавиш Pebeo Studio XL маслени бои од 200 ml до 20.03.2023 всушност ќе заштедиш 291 денар по туба или добиваш неверијатни 47% попуст! 

pebeo xl masleni boi

Зошто Pebeo Studio XL Oil Colors?


Pebeo Studio XL се кремасти, живи и современи маслени бои! На допир брзо се сушат, а веќе по 3 дена може да им се нанесат дополнителни слоеви. Имаат одлична отпорност на топлинска и фотооксидација. Може да се користат заедно со други медиуми, да се мешаат едни со други и да понудат безброј многу раскошни мешавини. Вискозитетот е константен од една до друга боја, а пигментите се избрани за да обезбедат слични резултат на премиум маслата за сликање. Палетата на бои е комплетна и разновидна, вклучува 64 различни бои почнувајќи од класични до пастелни, светли и металик. Наменети се за нанесување на платно, картон, дрво... но погодни се и за креирање на големи уметнички повришни. 

Погледнете од кои бои од палетата имаме во моментов на лагер:

Pebelo XL masleni boi paletaPebelo masleni boimasleni boi vo skopje

Pebeo Studio XL Oil Colors се од оној тип на маслени бои кои сами по себе се одлична вредност за вашите пари! Кога се на ваков тип на промоција се вистинско џабе! 

Ве очекуваме во нашата специјализирана продавница, или испратете ни ја вашата нарачка по порака и истата ќе ви ја доставиме до вашиот дом!

 

 

ПОСТИРАНО ВО Промоции
3/9/2023
ОД АУРИС АРТ

СПОДЕЛИ

Би можело
да ве интересира