Специјална BLACK F̵r̵i̵d̵a̵y̵ селекција!
До 40% попуст!

 

1. Pigma Micron сетови составени од црни fineliner-и 👉 40% попуст


Pigma Micron Pigma Micron се водоотпорни и перманентни фајнлајнери идеални за креирање како на технички, така и на артистички цртежи. Често се користат од страна на графички дизајнери, модни дизајнери, научници, илустратори, архитекти, писатели, old school copywriter-и, архивари...

Ги препорачуваме затоа што:

 • Лесни се за користење и водоотпорни 10/10❗
 • Освен за пишување и цртање, може да ги користите и за засенчување❗
 • Имаат одличен век на траење и мастилото тече непречено❗
 • Врвот е цврст, останува остар и не се распарчува со текот на користењето❗
 • Во комбинација со акварелни бои не претекува црната боја, проверено❗
 • Црната боја е навистина црна❗
 • Имаат ТОП цена❗

 

pigma micron fineliners setovi

Овие 2 сета на Pigma Micron ги содржат најпопуларните црни Pigma Micron пенкала.  Конкретни димензии: Pigma Micron 005 (0.2 mm), 1 Pigma Micron 01 (0.25 mm), 1 Pigma Micron 02 (0.30 mm), 1 Pigma Micron 03 (0.35 mm), 1 Pigma Micron 05 (0.45 mm), 1 Pigma Micron 08 (0.50 mm) и 1 Pigma Brush pen.

 • Сет 1/6 - 7̵7̵5̵ 👉 465 денари
 • Сет 1/7 - 8̵5̵5̵ 👉 513 денари

2. CanvaArs црни платна 👉 20% попуст


Сликарските платна CanvaArs се квалитетни и соодветни за различни техники на сликање, како сликање со маслени бои, акрилни бои, гвашни бои и други mixed media формати. Ги имаат следниве карактеристики:

slikarsko platno

 • Италијански 330gr памук
 • Хефтано од позади
 • Чисто борово дрво 18x42 mm
 • Дупли карбонски акрилен прајмер кој ја намалува апсорпцијата
 • Соодветни за сите техники на сликање: масло, акрил, гваш, и други mixed media формати
 • Без киселина
 • Чисти рабови без видливи фалти
 • Рачно оптегнати
 • Отпорни на искривување
 • Со FSC сертификат

Достапни димензии и промотивни цени:

 • 18x24 cm 3̵5̵0̵ 👉 280 денари
 • 20x30 cm 3̵6̵5̵ 👉 292 денари
 • 30x40 cm 6̵6̵0̵ 👉 528 денари
 • 40x40 cm 7̵9̵5̵ 👉 636 денари
 • 50x70 cm 1̵.̵3̵5̵5̵ 👉 1.084 денари
 • 60x80 cm. 1̵.̵7̵5̵5̵ 👉 1.404 денари

3. SAKURA black paper sketchbooks 👉 15% попуст


SAKURA sketch/note books со црни листови се погодни за сите возрасти и нивоа на знаење... како за искусни уметници, така и за амбициозни почетници! Ова е идеален производ доколку сакате вашите креации од мастило, молив, oil pastel, графит итн. да ги зачувате на едно место. Ги имаат следниве карактеристики:

sakura skicnici

 • 140 g/m2 црнa хартија која не содржи киселина
 • 80 листа
 • тврда корица со држач за пенкала
 • ластик за прицврстување при транспорт
 • коверт за складирање на скици и белешки

Црната боја и чистиот дизајн ги прави елегантни, а секоја различна димензија има уникатна илустрација на корицата која е авторско дело. Истата е отстранлива и може да се користи како обележувач. 

Вистинско комбо претставува нивната комбинација со останатите производи на SAKURA, како Pigma Micron, Pigma Brush, Koi Colouring Brush Pen, Gelly Roll и други. 

Достапни димензии и цени со попуст:

 • 9х14 cm 3̵1̵0̵ 👉 264 денари
 • 12х12 cm 3̵4̵5̵ 👉 293 денари
 • 13х21 cm 5̵6̵0̵ 👉 476 денари
 • 21х15 cm 6̵2̵0̵ 👉 527 денари
 • 21х30 cm 1̵0̵2̵5̵ 👉 871 денари

Со SAKURA sketchbooks сликај каде и да посакаш, кога и да посакаш! 

Попустот важи до четврток 24.11.2022❗

Доколку не сте во можност да не посетите на Теодосиј Гологанов бр. 47, вршиме достава до вашиот дом!

ПОСТИРАНО ВО Промоции
11/17/2022
ОД Аурис Арт

СПОДЕЛИ

Би можело
да ве интересира