Не е сѐ така црно! До 45% попуст на сликарски прибор! 
Black Friday во Аурис Арт!


Се потрудивме во овие црни (Black Friday) денови да ви обезбедиме вистински попусти, кои уште повистински не планираме да ги повториме, барем не во блиска иднина 😊

Токму затоа Black Friday акцијата ќе трае само неколку дена, односно до п̵о̵н̵е̵д̵е̵л̵н̵и̵к̵ ̵2̵8̵.̵1̵1̵.̵2̵0̵2̵2̵ петок 02.12.2022!

Се надеваме дека повеќето од вас ќе се пронајдат во оваа наша селекција:

1. Pébéo сетови за стакло и порцелан 👉 45% попуст


Pebeo Porcelaine 150
може да се нанесат на речиси секоја површина која е отпорна на топлина, вклучувајќи порцелан, керамика, теракота, садови, метал, и стакло. Откако ќе завршите со вашето дело, оставете го предметот да се суши 24 часа, а потоа, за трајна завршница ставете го во вашата печка околу 35 минути на 150°C. Овие професионални бои базирани на вода одлично се мешаат една со друга и се разредуваат со вода или медиуми. Откако ќе ги испечете, отпорни се на детергенти, растворувачи, машина за перење, и надворешна употреба. Иако не се токсични, не препорачуваме да ги користите на површини кои се во допир со храна.

boi za staklo i porcelanPebeo Vitrea 160 се современи термо-стврднувачки бои кои се базирани на вода и не се токсични – бои специјално дизајнирани за употреба на стакло. Може да се аплицираат на стакларија, вазни, лампи, па дури и на целата површина на прозорецот. За разлика од Porcelaine 150, боите на Vitrea 160 нудат повеќе изглед на разнесено или стопено стакло, боите се поизразени и лесно се мешаат.

Ова е еден од оние попусти кои не се пропуштаат и најверојатно никогаш не би ги повториле пак... 🤔

Ултра промо цена:

 • Сетови 1/6 7̶4̶5̶ 👉 410 денари
 • Сетови 1/12 1̶.̶4̶8̶5̶ 👉 817 денари

2. Pébéo акрилни бои – туба од 100ml 👉 30% попуст


Pebeo e еден од оние брендови кои имаат оставено белег кога се во прашање акрилните бои. Имено, во 1992 година за прв пат ја имаат воведено познатата пластична туба која претставува вистинска револуција во пакувањето на овој тип на бои.

Токму оваа туба од 100 ml до понеделник 28.11.2022 може да ја набавите на 30% попуст!

pebeo akrilni boi
Pébéo Studio Acrylics e акрилна боја за секого! Ја препорачуваме на почетници кои сакаат да постигнат професионални резултати без притоа да треба да фрлат цело богатство, но и на професионалци кои работат на поголеми површини.

Боите се богати, светли, и при користење се задржуваат трагите од четката. Можат да се разредат со вода, притоа губејќи ја конзистентноста, или со средства токму за таа намена доколку сакате да се одржи течната конзистентност на акрилот. Пакувањето е супер практично и ги прави лесни за користење.

Овие акрилни бои во составот не содржат тешки метали и не се штетни по животната средина.

Цена со попуст за туба од 100 ml:

 • 2̶8̶5̶ 👉 199 денари


3. CanvaArs Orange Black сликарски платна 👉 20% попуст


Платната за сликање CanvaArs
се квалитетни и соодветни за различни техники на сликање, како масло, акрил, гваш и други mixed media формати. Ги имаат следниве карактеристики:

CanvaArs Orange Black platno za slikanje

 • Италијански 280 g памук
 • Хефтано од страните
 • Дупли акрилен прајмер кој ја намалува апсорпцијата
 • Чисто борово дрво 18 x 42mm
 • Без киселина
 • Чисти рабови без видливи фалти
 • Рачно оптегнати
 • Отпорни на искривување
 • Со FSC сертификат

Достапни димензии и промотивни цени:

 • 10х10 6̶5̶ 👉 52 денари
 • 15х15 9̶0̶ 👉 72 денари
 • 20х20 1̶6̶0̶ 👉 128 денари
 • 10х15 7̶5̶ 👉 60 денари
 • 10х20 9̶0̶ 👉 72 денари
 • 15х20 1̶0̶5̶ 👉 84 денари
 • 18х24 1̶7̶5̶ 👉 140 денари
 • 20х30 2̶2̶0̶ 👉 176 денари
 • 24х30 2̶4̶0̶ 👉 192 денари
 • 24х30 2̶3̶5̶ 👉 188 денари
 • 25х35 2̶5̶5̶ 👉 204 денари
 • 20х35 2̶3̶0̶ 👉 184 денари
 • 20х40 2̶5̶0̶ 👉 200 денари
 • 35х35 3̶2̶0̶ 👉 256 денари
 • 40х40 3̶9̶5̶ 👉 316 денари
 • 40х80 6̶6̶5̶ 👉 532 денари
 • 30х50 3̶9̶0̶ 👉 312 денари
 • 35х50 4̶1̶0̶ 👉 328 денари
 • 40х50 4̶0̶5̶ 👉 324 денари
 • 45х50 4̶8̶5̶ 👉 388 денари
 • 45х55 5̶1̶0̶ 👉 408 денари
 • 40х60 5̶2̶0̶ 👉 416 денари
 • 50х70 6̶7̶0̶ 👉 536 денари
 • 60х60 6̶5̶5̶ 👉 524 денари
 • 70х70 8̶2̶0̶ 👉 656 денари
 • 80х80 1̶.̶1̶5̶0̶ 👉 868 денари
 • 100х70 1.150 👉 920 денари
 • 70х120 1̶.̶3̶2̶5̶ 👉 1.060 денари
 • 80х120 1̶.̶4̶6̶0̶ 👉 1.168 денари
 • 100х100 1̶.̶6̶2̶0̶ 👉 1.296 денари

4. Talens и Talens Art Creation блокови хартија 👉 20% попуст


Talens Art Creation А3 и А4 блоковите хартија се паметно дизајнирани и достапни за најразлични техники, како: акрил, масло, акварел, пастел, скицирање и цртање, или микс хартија за повеќе техники. Ги сакаме затоа што се супер практични, квалитетни и можеме да си ги носиме насекаде со нас.

art creation blok hartija

 • Блок за акрил - 15 листа 290 гр
  • А4 5̶5̶0̶ 👉 440 денари
  • А3  ̶1̶.̶0̶3̶0̶ ̶ 👉 824 денари
 • Блок за масло - 1 5 листа 300 гр
  • А4  8̶7̶0̶ 👉  696 денари
 • Блок за акварел - 15 листа 240 гр
  • А4 7̶2̶0̶ 👉 576 денари
  • А3 1̶.̶3̶2̶5̶ 👉 1.060 денари
 • Блок за скицирање - 100 листа 90 гр
  • А3 6̶8̶5̶ 👉 548 денари
 • Блок за пастел - 50 листа 90гр
  • А4 4̶9̶5̶ 👉 396 денари
  • А3 8̶9̶5̶ 👉 716 денари
 • Mixed media блок - 30 листа 250 гр
  • А4 7̶5̶0̶ 👉 600 денари
  • А3 1̶.̶2̶1̶5̶ 👉 972 денари

Доколку си во потрага по квалитетна хартија во боја, за тебе имаме нешто специјално 👉 хартија во топли и ладни бои од Talens!

hartija vo topli i ladni boi180 грамската хартија на Talens е со многу висок квалитет, има 50 листа, достапна е во А3 и A4 формат, и содржи 15% памук и 20% рециклирана хартија. Овој производ на Talens e развиен за архитекти и дизајнери, но совршено одговара и за други намени! Хартијата е погодна за молив, графит, акрил, гваш, мастило и soft pastel!

➡️ Toned Paper Mix Warm ги содржи следниве бои на хартија: Desert Brown, Verona Green, Sanguine Red and Cotton White.
➡️ Toned Paper Mix Cold ги содржи следниве бои на хартија: Mystical Blue, Royal Blue, Cotton White and Industrial Grey.

Промотивни цени:

 • Тонирани блокови - 50 листа 180 гр, со топли и ладни тонови
  • А4 6̶7̶5̶ 👉 540 денари
  • А3 1̶.̶2̶1̶5̶ 👉 972 денари
 • Трејсинг хартија блокови - 50 листа 110гр
  • А4 9̶8̶0̶ 👉 784 денари
  • А3 1̶.̶5̶5̶0̶ 👉 1.240 денари
 • Трејсинг хартија блокови - 50 листа 90гр
  • А4 7̶2̶5̶ 👉 580 денари
  • А3 1̶.̶2̶2̶5̶ 👉 980 денари

Побрзајте, попустот важи од Black Friday д̶о̶ ̶C̶y̶b̶e̶r̶ ̶M̶o̶n̶d̶a̶y̶,̶ ̶о̶д̶н̶о̶с̶н̶о̶ ̶о̶д̶ ̶2̶5̶-̶2̶8̶.̶1̶1̶.̶2̶0̶2̶2̶❗ Акцијата продолжува до петок - 02.12.2022 ❗

Доколку не сте во можност да не посетите на Теодосиј Гологанов бр. 47, испратете ни ја вашата нарачка на Facebook или Instagram и истата ќе ви ја испратиме до вашата домашна адреса! 

ПОСТИРАНО ВО Промоции
11/24/2022
ОД Аурис Арт

СПОДЕЛИ

Би можело
да ве интересира